Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, la Institutul „Viitorul”, experții de la București - Dan Dungaciu și Petrișor Peiu – vor face o prezentare a programului „Fondul Moldova - Planul Marshall al României pentru Republica Moldova”.

Și tot la IDIS „Viitorul”, în comun cu Agenda Națională de Business și Camera de Comerț și Industrie va avea loc masa rotundă cu tema „Agenda Locală de Business: micro soluții pentru macro politici”.

Centrul Național de Mediu a anunțat o conferință de presă la care va vorbi despre „Ilegalități în construcția benzinăriilor în mun. Chișinău”.

10 școli din Moldova vor primi echipamente pentru crearea laboratoarelor digitale de fizică PASCO SPARK, în cadrul proiectului „Smart Classroom” realizat de Minister Educaţiei şi Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC cu susţinerea Agenţiei Coreene de Cooperare Internațională.

Ministerul Agriculturii va lansa componenta „Operațiuni de leasing” a Programului de Restructurare a Sectorului Vitivinicol.

Din actualitatea internaţională:

La Amsterdam va începe reuniune informală de două zile a miniștrilor de externe din Uniunea Europeană.

La Londra, la Central Hall Westminster, secretarul general al Națiunilor Unite, Ban Ki-moon, va rosti un discurs în cadrul manifestațiilor dedicate aniversării a 70-a a organizației.

Și… în Brazilia, la Rio de Janeiro începe astăzi Carnavalul Rio 2016, care va dura până pe 9 februarie.

XS
SM
MD
LG