Linkuri accesibilitate

Să tremure marii escroci!!!


Premierul Pavel Filip și comisarul european Johannes Hahn la Bruxelles
Premierul Pavel Filip și comisarul european Johannes Hahn la Bruxelles

Frumoasă şi lăudabilă prioritate are Guvernul din Chişinău!

Premierul Pavel Filip a spus deunăzi că recuperarea miliardului furat din bănci şi pedepsirea vinovaţilor e una din priorităţile Guvernului de la Chişinău. Investigaţia trebuie dusă pînă la capăt, trebuie să se facă tot posibilul pentru a întoarce aceşti bani şi pentru a face imposibilă repetarea unor asemenea fraude. Asta a spus premierul Filip şi e vorba de o declaraţie pe care ar trebui s-o reţinem.

Frumoasă şi lăudabilă prioritate are Guvernul din Chişinău! Dacă înţeleg eu bine, acum membrii guvernului se vor gîndi zi şi noapte la banii evaporaţi şi-i vor căuta pe hoţi toată ziulica. Da, asta nu e glumă! Pesemne, hoţii sînt acum înspăimîntaţi şi tremură de frică în ascunzişurile lor. Da, vai şi amar de viaţa hoţilor va fi! Nu au nici o şansă!

Realitatea cu amănuntul și Iulian Ciocan
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:42 0:00
Link direct

Ar fi avut, poate, dacă n-ar fi existat trei chestii solide. În primul rînd, escrocii nu au şanse pentru că toată istoria statului Moldova e o dovadă a faptului că făcătorii de mişmaşuri sînt pedepsiţi cu severitate. Aici mereu escrocii au înfundat puşcăria. Dreptatea a învins mereu în Moldova.

În al doilea rînd, răulenii cu banii în spinare nu au şanse pentru că nu au nici o legătură cu cinovnicii şi conducătorii autohtoni. Căci ar fi de-a dreptul absurd să ne imaginăm că vreunul dintre ei e în relaţie cu oamenii de stat. Şi dacă nu este, e limpede că guvernanţii nu-i vor proteja şi-i vor căuta cu mare zel. N-au scăpare, e limpede!

În al treilea rînd, cei care au ciordit banii din bănci ar mai fi avut o şănsuliţă dacă găsirea lor nu era o prioritate a Guvernului. Dar pedepsirea lor e prioritate! Deci au sfeclit-o! În Moldova priorităţile conducătorilor sînt mereu puse în practică, devin realitate. Să luăm bunăoară alte priorităţi: integrarea europeană, soluţionarea conflictului transnistrean, ridicarea nivelului de trai al populaţiei. Păi, aceste priorităţi au fost realizate. Aşa va fi şi cu găsirea escrocilor care au lăsat băncile fără bani!

Există doar un singur fapt nesigur: cînd anume vor fi prinşi infractorii? Eu cred că – dată fiind consecvenţa guvernanţilor – vor fi toţi găsiţi în cel mult două-trei luni. Aşa că să dormim liniştiţi, stimaţi ascultători! Totul e OK!

XS
SM
MD
LG