Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Berlin intră în a doua și ultima zi negocierile în format 5+2 în chestiunea transnistreană, reluate prin efortul președinției germane OSCE după o pauză de doi ani.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:32 0:00
Link direct

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, va participa în capitală la ceremonia de detașare a contingentului Armatei Naționale în misiunea Forțelor din Kosovo (KFOR).

La Chișinău va fi prezentat astăzi raportul privind combaterea discriminării în 2015.

La Paris secretarul de stat al Statelor Unite, John Kerry, va participa la o conferință pe tema efortului de pace în Orientul Mijlociu.

Premierul Franței, Manuel Valls, își încheie vizita de două zile la Atena.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG