Linkuri accesibilitate

EURO 2016 - Previziuni pentru sferturi


Au fost 24. Acum au rămas opt. Lucrurile s-au mai limpezit şi se vede mai bine acum cine poate să ajungă în finală. În primul meci din sferturi, Portugalia nu ar trebui să aibă mari probleme cu Polonia, dacă va fi atentă în apărare. În mod normal, Portugalia trebuie să învingă. Mai greu e de presupus deznodămîntul în confruntarea dintre Ţara Galilor şi Belgia. Sînt două echipe comparabile ca valoare, dar faptul că Belgia are mai multe supervedete ar putea să conteze. De aceea, cred că Belgia, locul 2 în clasamentul FIFA, va învinge. Şi vom avea o semifinală Portugalia – Belgia.

EURO 2016 - Previziuni pentru sferturi
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:57 0:00
Link direct

Germania – Italia e a „doua finală”, după Spania – Italia. E greu de spus cine va învinge: maşinăria germană sau italienii însufleţiţi de eliminarea spaniolilor? Germania nu prea a obosit în meciul cu slovacii şi se odihneşte cu o zi mai mult înaintea sferturilor. Pe de altă parte, Italia are o echipă care poate învinge pe oricine. De multă vreme nu am văzut o echipă a Italiei atît de agresivă şi sudată. Cred deci că Italia îi va elimina pe campionii mondiali şi poate chiar să ajungă în finală. Franţa ar trebui parcă să bată Islanda. Dar islandezii au demonstrat că sînt o echipă puternică, eliminînd Anglia flască în optimi, eliminîndu-i în preliminarii pe olandezi. Islanda îşi va vinde scump pielea, dar să admitem că Franţa va învinge. Se conturează deci o semifinală Italia – Franţa.

Mi se pare că EURO 2016 avantajează echipele curajoase, tupeiste, care dau prioritate angajamentului fizic total, tacticizării desăvîrşite, nu artificiilor tehnice molatice. Viitoarea campionă europeană va fi o echipă foarte puternică, puternică din punct de vedere mental şi fizic.

XS
SM
MD
LG