Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Dorledor.info”


Invitatul de astăzi este Ilia Mariaș de la portalul Comunității evreiești.

„După ce am scris despre o proaspătă absolventă a Universității de Medicină din Chișinău, care va merge în Israel să muncească, astăzi vom publica un material despre un alt absolvent, mai vechi, al Universității de Medicină, care s-a întors din Israel în Moldova unde nu este doar medic, dar și profesor de ebraică la Centrul cultural evreiesc din Chișinău.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:47 0:00
Link direct

Oaspeții site-ului nostru vor putea citi și despre recenta vizită la Chișinău a legendei vii a modei Diane von Fürstenberg. Unele surse media au scris că vedeta a venit să-și vadă rudele, de fapt ea a venit să viziteze mormintele strămoșilor. În umbră a rămas și faptul că Diane von Fürstenberg nu a venit singură, dar însoțită de 30 de persoane, rude din Franța, Belgia, Israel. Ultima vizită a sa la Chișinău a fost în anii '70, când a venit cu tatăl ei la aceleași morminte ale strămoșilor.

Pe portalul nostru găsim și materiale despre fotografii din Moldova, de origine evreiască, dar și despre producerea vinului în Israel.”

[transcriere: Nicu Gușan]

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG