Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata de astăzi este Marina Ciobanu

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:23 0:00
Link direct

„Joi, aflați în Ziarul de Gardă date din CV-urile celor 24 de pretendenți la funcția de șaf al statului, dar și prin ce metodă pot fi descalificați concurenții la etapa validării semnăturilor. Vedeți cum partidele au demarat agitația electorală înainte de termenul stabilit de lege și de ce nu pot fi sancționate.

Tot joi citiți despre averea candidatului Lupu, aflat de 15 ani la guvernare, despre salariu, firmele socrului și afacerile din străinătate. Joi aflați de ce salariu, beneficiu și facilități are parte președintele Republica Moldova, dar și cum la scrutinul din 30 octombrie urmau să se prezinte și persoane decedate.

În ziarul de mâine citiți un alt episod despre averea, salariile și relațiile noilor membri ai Curții de Conturi, iar într-un interviu cu directorul Asociaţiei Patronale „Uniunea Transportatorilor şi Drumarilor din Republica Moldova” aflați cum cu ajutorul Camerei de Licențiere se poate prelua businessul.

Despre renașterea sau supraviețuirea Uniunii Europene aflați de la ministrul Afacerilor Externe și Europene al Slovaciei, într-un mesaj în exclusivitate pentru ZdG.

Tot mâine aflați în Ziarul de Gardă detalii din dosarul Domnicăi Manole și ce argumente are judecătorul pentru a fi continuată urmărirea penală pe numele magistratei.”

Vezi comentarii (1)

Acest forum a fost închis
XS
SM
MD
LG