Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Câmpia Glodenilor


Invitata de astăzi este Victoria Vasilo

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:25 0:00
Link direct

„La începutul lunii curente, în Polonia, a avut loc cea de-a 26-a ediție a Forumului economic „Davos”. Acesta a reunit 400 de participanți. Euroregiunea Siret-Prut-Nistru a fost partener instituțional al acestui eveniment, și a fost reprezentată de Ion Leucă, președintele raionului Glodeni.

De ziua profesională a silvicultorului, doi angajați din cadrul Întreprinderii Silvice Glodeni, au fost decorați pentru 10 și 20 de ani de muncă.

Raionul Glodeni este arhicunoscut în țară datorită destinațiilor turistice atractive, dintre care rezervația naturală Pădurea Domnească, suta de movile, Cheile Butești, defileul râuleţului Camenca, însă puțini cunosc că aceste obiective sunt incluse în traseul turistic „Pe un piciod de plai, pe o gură de rai”.

Diana Hristisean din satul Balatina este o tânără pasionată de versuri. Recent, tânăra a câștigat concursul internațional de poezie „Grigore Vieru”, iar la scurt timp a reușit să scoată de sub tipar cartea „Citații pentru Iubire”, ce conține 55 de poezii.

Pe 25 septembrie ziarul „Câmpia Glodenilor” împlinește 13 de ani de când apare în cutia poștală a cititorilor. În acest timp, au fost editate peste 700 de ediții ale ziarului și au publicat peste 17000 de articole.

Despre aceatea dar și despre alte lucruri, citiți în ziarul Câmpia Glodenilor.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG