Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Moldova, newspapers

Invitata de astăzi este Marina Ciobanu

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:33 0:00
Link direct

„Joi, aflați în Ziarul de Gardă ce imobil deține și ce mașină conduce cel de-al treilea candidat înregistrat la șefia statului, Iurie Leancă, aflați despre ascensiunea sa pe scara politică și rudele în funcții diplomatice. De asemenea, mâine citiți despre portretul viitorului procuror general, despre condițiile concursului și testul cu poligraful, dar și de ce favoritul nu a decis dacă va candida. În același număr aflați cum procurori care au făcut carieră în timpul guvernării comuniste, instrumentând mai multe dosare dubioase, au fost aleși în funcții-cheie în cadrul Procuraturii Generale.

Mâine aflați detalii despre legile care pun miliardele furate din sistemul bancar pe umerii cetățenilor, dar și de ce Guvernul s-a angajat să întoarcă în primii 10 ani sumele sunt mult mai mici decât cele pe care statul va trebui să le verse în conturile BNM în ultimii 10 ani.

Ziarul de Gardă îți spune despre șomajul cronic din sate, exodul masiv de creiere și argumentele tinerilor de a pleca în străinătate. Tot mâine aflați despre problema alcoolismului în R. Moldova, de ce tratamentul devine complicat și cum boala distruge generații.

În suplimentul Stop Fals vedeți „fisurile” la alegerile pentru Duma de Stat a Federației Ruse, desfășurate în regiunea transnistreană, cum s-a făcut propagandă pentru un singur concurent electoral, de ce a fost deschis un număr mult pea mare de secții și de ce cetățenii au votat pentru candidați din regiuni de care nu au habar.

La startul oficial al campaniei electorale, ZdG prezintă proprietarii și beneficiarii celor mai importante posturi de televiziune din R. Moldova. Plahotniuc, Țopa, Lucinschi, Șor, Dodon sau Usatîi sunt doar câțiva dintre stăpânii „micilor ecrane”, în timp ce practic, toate televiziunile sunt afiliate politic.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG