Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Expresul” din Ungheni


Invitata rubricii de astăzi este Lucia Bacalu

„În raionul Ungheni a fost inaugurat primul muzeu de tehnică agricolă din Republica Moldova. S-a întâmplat pe opt noiembrie, la Pârlița, grație unui proiect finanțat printr-un program de asistență a Poloniei. Deocamdată, muzeul are 120 de exponate, iar organizatorii - întreprinderea agricolă Agrosfera promit că vor continua să adune și alte utilaje agricole din cele mai vechi timpuri, astfel ca muzeul să contribuie la dezvoltarea turismului rural în regiune.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:26 0:00
Link direct

Schimbări importante la spitalul raional din Nisporeni. În timp ce mulți se plâng de lipsa banilor și nu pot face față greutăților, unii demonstrează contrariul. Lidia Crăciun, directoarea spitalului din Nisporeni, a reușit în jumătate de an să atragă investiții de aproximativ cinci milioane de lei. A fost reparată capital secția de terapie, a fost amenajată o sală de festivități și teritoriul spitalului. Administrația spitalului a cumpărat și echipament medical în valoare de două milioane de lei.

Liceul „Mihail Sadoveanu” din Călărași a împlinit un sfert de veac de la fondare. În acest timp, instituția de învățământ a reușit să devină un liceu performant, cu mulți absolvenți de succes, printre care și renumitul DJ Andrew Rayel.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG