Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Timpul 


Moldova, newspapers
Moldova, newspapers

Invitata de azi este Lia Ciutac.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:22 0:00
Link direct

„În ediția de vineri, nouă decembrie, jurnaliștii ziarului TIMPUL au pregătit un reportaj despre vânzătorii ambulanți de pe străzile Chișinăului. Despre destinele lor și câte ore pe zi îndură frigul, aflați, mâine în paginile ziarului.

În ediția curentă avem și o opinie despre un bărbat protejat de poliție care își maltratează soția și copilul. Jurnalistul scoate în evidență problema violenței domestice, care potrivit statisticilor este îngrijorătoare.

Una dintre colegele mele a discutat cu foști prim miniștri și miniștri despre reformarea executivului. În materialul „Reformarea Guvernului între populism și optimizare” aflați care sunt părerile experților referitor la reforma administrației centrale care urmează să se petreacă în următoarea perioadă.

Tot în acest număr avem un reportaj dintr-un sat din Găgăuzia. Eroii materialului au povestit de ce îl simpatizează pe președintele ales și care sunt așteptările lor de la acesta.

Jurnaliștii noștri au discutat cu câțiva experți în economie care ne-au spus punctele slabe și cele puternice ale legii bugetului, care urmează să fie discutată mâine în Parlament.

Editorialiștii noștri au pregătit câteva opinii despre alegerile parlamentare din România care urmează să aibă loc duminică, 11 decembrie, la care vor participa și cetățenii români care locuiesc în Republica Moldova.

Cititorii TMPULUI vor putea găsi și alte subiecte sau editoriale actuale, atât din domeniul politic sau economic, cât și în cultură, social sau istorie.”

XS
SM
MD
LG