Linkuri accesibilitate

Au scăpat grădiniţele de mîncarea alterată? Vine diareea!


Din păcate, nu există şi nici nu pot exista garanţii că normalitatea se va înscăuna în şcolile şi grădiniţele din Moldova.

Scandalul cu mîncarea alterată din şcoli şi grădiniţe s-a terminat parcă. S-a vorbit mult, s-a strigat, au fost arestaţi nişte cinovnici, s-au făcut şedinţe, în mase au fost aruncate promisiuni. Apoi s-a aşternut, ca de obicei, liniştea.

De fapt, după un asemenea scandal, lucrurile în grădiniţe şi şcoli ar fi trebuit să intre în albia normalităţii. Ar fi trebuit totul să fie OK, să nu mai existe nici un pericol pentru tînăra generaţie. Numai că în Republica Moldova nimic nu e sigur. Şi liniştea instaurată după scandal poate avea o sumedenie de interpretări. Unul Dumnezeu ştie ce se ascunde îndărătul ei. Înclin să cred că probleme au mai rămas cu duiumul.

Au scăpat grădiniţele de mîncarea alterată? Vine diareea!
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:15 0:00
Link direct

Deunăzi am aflat că în grădiniţa nr.113 din Chişinău patru copii s-au îmbolnăvit de gastroenterocolită acută, iar un copil a suferit o toxiinfecţie. Patru copii au ajuns la spital. Pe deasupra, în urma unui control, specialiştii Centrului de Sănătate Publică au identificat mai multe nereguli în grădiniţa cu pricina, una fiind „utilizarea veselei şi inventarului de tranşare deteriorate şi prelucrate necalitativ”. S-au întocmit din nou nişte procese verbale, s-au auzit ameninţări şi…. se va aşterne şi după acest caz liniştea.

Din păcate, nu există şi nici nu pot exista garanţii că normalitatea se va înscăuna în şcolile şi grădiniţele din Moldova. O şansă ar fi poate aceea ca în toate grădiniţele şi şcolile să existe progenituri ale marilor conducători, ale făuritorilor de ţară şi de lume nouă. Dar nici asta s-ar putea să nu ne ferească de alimente alterate şi de diaree. Căci în RM totul e foarte complicat.

XS
SM
MD
LG