Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

PNUD Moldova invită la lansarea primelor cursuri de certificare a consultanților în business, recunoscute pe plan internațional.

Ministerul Sănătății, în parteneriat cu Fondul ONU pentru Populație, organizează o conferință de presă cu ocazia lansării Săptămânii Europene de prevenire a cancerului de col uterin.

Agenţia Naţională pentru Siguranţa Alimentelor lansează proiectul „Consolidarea capacităţilor în domeniul siguranţei alimentelor”, susţinut de Agenţia Internaţională Suedeză pentru Dezvoltare.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:14 0:00
Link direct

La Astana sunt programate negocieri de pace pentru Siria, cu participarea regimului președintelui Bashar al-Assad și a grupărilor rebele, mai puțin cele calificate „teroriste”. Negocierile au fost mediate de Rusia și Turcia cu sprijinul Iranului.

Președintele ucrainean Petro Poroșenko vizitează Estonia, o țară cu care Ucraina împărtășește în acest moment temerea că Statele Unite, sub Donald Trump, s-ar putea retrage din politica externă, cel puțin din estul Europei sau flacul estic al NATO.

La Strasbourg începe o nouă sesiune de iarnă a Adunării Parlamentare a Consiliului European.

  • 16x9 Image

    Ileana Giurchescu

    Un „dinozaur” al Europei Libere, am început să lucrez în redacția de limba română încă din 1987, la Munchen, Germania, unde mi-am descoperit și cultivat interesul pentru știri și politica internațională. Ca membră a echipei de la Radio Europa Liberă, am „făcut” revoluțiile din 1989, am scris despre căderea URSS și am relatat în direct, alături de Nestor Rateș, despre atentatele teroriste din 11 septembrie 2001. Rămân fascinată de istoria și moștenirea lăsată de Europa Liberă în arhiva audio.

XS
SM
MD
LG