Linkuri accesibilitate

Supa de pui la Chişinău şi la Soroca


Din păcate, nu pot să merg la prînz la Soroca...

Taaaaaare-mi mai place supa de pui! Pentru o supă de pui bună sînt gata să plătesc o sumă frumuşică! Şi, de altfel, asta fac mai mereu! În capitala noastră dragă, sînt cîteva localuri în care intru pe la amiază să mănînc o supă de pui delicioasă. Plătesc pentru această bucurie 45, 44 sau 37 de lei. Trebuie să vă spun că pînă de curînd eram foarte fericit că am această posibilitate. O supă de pui cu 40-45 de lei! Mare desfătare!

Supa de pui la Chişinău şi la Soroca
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:22 0:00
Link direct

De la o vreme entuziasmul însă mi s-a subţiat considerabil, stimaţi ascultători. Chestia e că a trebuit să plec la Soroca, iar în oraşul de pe malul Nistrului am intrat într-un local şi am cerut o supă de pui. Ei bine, am mîncat acolo o supă de-a dreptul mirifică, gustoasă, în care am găsit şi o bucăţică de carne proaspătă-mustoasă. Iar cînd am aflat că acea supă, ce nu era mai rea decît alea din Chişinău, costă numai 19 lei, am rămas tablou, stimaţi ascultători. 19 lei pentru o supă ce era mai faină decît alea care costă în capitală peste 40 de lei!

Ştiu că una e capitala şi alta e Soroca, ştiu că preţurile în capitală sînt mai mari, ştiu că populaţia din Soroca e mai săracă, pe toate le ştiu, stimaţi ascultători. Cu toate acestea, mi se pare anormală diferenţa asta de preţ. Din păcate, nu pot să merg la prînz la Soroca. Dar acum, după acea supă mirifică de 19 lei, parcă mi-a trecut dorinţa să mai mănînc supe de 44 de lei. Nu că n-aş vrea. Parcă vreau, dar cînd îmi aduce chelnerul supa de 44 de lei, îmi apare în faţă supuşoara mirifică de 19 lei. Aşa că de la o vreme am renunţat să mai mănînc supe în localurile din Chişinău. Asta e.

XS
SM
MD
LG