Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Timpul”


Invitata rubricii de astăzi este Lia Ciutac.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:04 0:00
Link direct

„În ediția de vineri, 27 ianuarie, jurnaliștii ziarului „Timpul” au pregătit un reportaj despre ce se întâmplă în culisele Casei-Internat pentru copii cu deficiențe mintale din orașul Orhei. Jurnalistul povestește detalii neștiute despre viața celor peste 200 de beneficiari care trăiesc în instituție și cum sunt încadrați unii dintre ei în societate.

În ziarul de astăzi găsiți o opinie desfășurată despre o altă față a Holocaustului. Unul dintre editorialiștii „Timpul” a analizat pogromul din 1903 și redă cum a început Holocaustul în Basarabia.

Tot în acest număr găsiți un articol despre trei alimente pe care moldovenii le consumă zilnic. Aflați și cum se organizează o șezătoare modernă pentru tineri în orașul Bălți.

Redacția „Timpul” își exprimă solidaritatea cu jurnalista Mariana Rață. În această ordine de idei, găsiți în numărul de astăzi un editorial despre cum a început războiul contra jurnaliștilor de investigație.

Alte materiale pe care le propunem pentru cititori sunt despre pescarii înghețați la copcă, dar și despre produsele autohtone care ajung în diasporă.

Cititorii ziarului „Timpul” vor putea găsi și alte subiecte sau editoriale actuale, atât din domeniul politic sau economic, cât și în cultură, social sau istorie.”

XS
SM
MD
LG