Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, deputații din Parlamentul Republicii Moldova se întrunesc într-o ședință de plen.

La Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a Republicii Moldova au loc audieri publice în ceea ce privește ajustarea tarifelor la energia termică. Cererea a fost depusă de către Termoelectrica și CET Nord.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:10 0:00
Link direct

O masa rotundă organizată de Transparency International Moldova pe tema „Construcția spațiului locativ din mijloacele cetățenilor: cum protejăm investitorii?”

O altă dezbatere programată va fi pe subiectul „Putem folosi sau nu, pe lângă forme de masculin, și formele de feminin pentru funcții și profesii?”

Din actualitatea internațională:

La Moscova urmează să aibă loc o întâlnire între președintele Turciei, Recep Tayep Erdogan, cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, întâlnire care are loc în contextul crizei din Siria. Erdogan are o poziție critică față de liderul sirian, Bashar al-Assad, în timp ce Vladimir Putin este un aliat al acestuia.

În Coreea de Sud este așteptată o decizie a tribunalului în privința acuzațiilor de corupție împotriva președintei țării, Park Geun-hye, în prezent suspendată din funcție. Tribunalul urmează să decidă dacă aceasta este demisă, sau îi este permis să își continuie mandatul.

La Santiago, Chile, miniștrii finanțelor din Columbia, Mexic, Peru și Chile urmează să aibă o întrevedere în care vor discuta situația economică cu privire la comerțul trans-pacific.

XS
SM
MD
LG