Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Câmpia Glodenilor”


Invitata emisiunii este ziarista Victoria Vasilos.

„Instituțiile preuniversitare din Cuhneși și Balatina din raionul Glodeni sunt printre altele 20 din țară, care implementează proiectul „Integrarea copiilor cu dizabilități în școlile generale”, susținut de Guvernul Japoniei. Instituțiile vor beneficia de finanțări pentru a crea condiții ce ar satisface nevoile copiilor cu dizabilități.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:46 0:00
Link direct

Grație unui ajutor oferit de Guvernul României, sute de elevi din cinci localități din raionul Glodeni, vor fi duși la școală în unități de transport noi. Două dintre cele 96 de microbuze donate de România vor ajunge în raionul nostru.

Echipa Liceului Teoretic „Lev Tolstoi” din orașul Glodeni a participat și a devenit învingătoare în cadrul etapei zonale a unui concurs destinat regulilor circulației rutiere cu genericul „Securitate la trafic înseamnă viață”.

În anul curent, în raionul Glodeni va fi doar un singur centru de bac, unde vor fi testați 174 de candidați.

Agricultorii din raionul Glodeni au semănat peste zece mii de hectare cu semințe de floarea soarelui. Este pentru prima dată când se înregistrează o suprafață atât de mare de teren pe care să fie semănată o astfel de cultură.

Majoritatea instituțiilor de învățământ din țară se confruntă cu un deficit de cadre didactice. Bunăoară, în raionul Glodeni mai este nevoie de încă 21 de profesori.”

[Transcriere: Nicu Gușan]

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG