Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Cuvântul


Invitatul de astăzi este Tudor Iașcenco

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:39 0:00
Link direct

„Recent, în Rezina au fost arestați mai mulți demnitari din cadrul primăriei. Poliția spune că bănuiții ar fi implicați în adoptarea și promovarea unor decizii privind ocuparea abuzivă a unui teren public din orașul Rezina și autorizarea unor construcții pe acest teren. De fapt, aceste lucruri s-au întâmplat cu 13 ani în urmă. Ziarul „Cuvântul” a dezvăluit atunci acțiunile consiliului orășănesc și primăriei orașului. Este foarte straniu că poliția s-a trezit peste 13 ani. Este straniu și faptul că în dosar figurează doar unul dintre cei doi oameni de afaceri care au beneficiat atunci de acel teren. Este vorba de un om de afaceri care ulterior a devenit un adversar al autorităților.

În ultimul număr al ziarului publicăm o serie de materiale, inclusiv textul unei petiții, semnarea căreia este în derulare. Petiția este adresată Guvernului Republicii Moldova și autorităților din Rezina, în legătură cu o veche problemă a orașului: lipsa drumului de ocolire pentru transportul greu a satului Ciorna și orașul Rezina.

Două materiale care vor trezi interesul cititorilor sunt dedicate migrației populației din regiune dar și din republică. De exemplu, în raionul Telenești, doar într-un an, au plecat trei clase de elevi.”

Aplicația pentru mobil/tabletă

XS
SM
MD
LG