Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata de astăzi este Marina Ciobanu.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:08 0:00
Link direct


„În ediția din 7 septembrie a Ziarului de Gardă aflați cum un procuror cu o experiență de patru ani, un judecător de instrucție, ex-procuror, dar și un avocat din oficiu care evită să discute despre felul în care (nu) și-a apărat clientul, au făcut (in)justiție în dosarul lui Andrei Brăguța, tânărul decedat în custodia statului, după ce a fost bătut.

În același număr aflați cine protejează un restaurant nou în sectorul Ciocana, care se află la nici 15 metri distanță de un bloc de locuit.

Aflați și cum un invalid de gradul doi după un tratament necurespunzător la un sanatoriu din Ucraina, oferit de Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, s-a întors acasă în cârje, iar acum se pregătește să atace R. Moldova la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Mâine aflați și despre angajații incomozi la parcul de Troleibuze nr. 3 și explicațiile angajatorilor.

Citiți de asemenea în Ziarul de Gardă un interviu cu profesorul universitar Petru Negură despre reforme și corupție, oligarhie și guvernare, alegeri și independență.”

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG