Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Câteva repere din agenda zilei prezentată de agenția IPN:

La Chișinău, are loc ședința Parlamentului, care va examina între altele adoptarea unei Strategiei de dezvoltare a societății civile pentru perioada 2018 – 2020.

Are loc Adunarea Generală a Judecătorilor.

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor prezintă raportul Anual 2017 privind implementarea Planului Național Multianual de Control.

Agenda zilei
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:30 0:00

Inspectoratul General al Poliției și Centrul International pentru Dezvoltarea Politicilor de Migrație din cadrul Parteneriatul de Mobilitate UE – Moldova lansează un proiect de întărirea a luptei cu traficul de ființe umane.

Are loc ceremonia de acordare a burselor „Regele Ferdinand I” și „Regina Maria”, instituite de Casa Regală a României pentru studenții Universității Academiei de Științe a Moldovei.

Câteva repere ale agendei internaționale:

La Bruxelles continuă un summit al liderilor Uniunii Europene.

Ministrul de externe al Franței, Jean-Yves Le Drian, se află într-o vizită la Kiev.

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, începe o vizită de două zile în Ungaria.

Președintele belarus Alexandr Lukașenko își încheie o vizită de două zile în Georgia.

Departamentul de Stat al Statelor Unite decernează, la Washington, premiul anual pentru femeile curajoase, International Women of Courage Award.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG