Linkuri accesibilitate

„Oameni care inspiră”

O expoziție de fotografie cu participarea persoanelor cu nevoi speciale care au obținut succese în domeniile lor de activitate.

Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova (AOPD) în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri a lansat joi, 3 mai, în incinta Aeroportului Internațional Chișinău, expoziția „Oameni care inspiră”. Protagoniștii expoziției sunt lideri comunitari, campioni în sport, fondatori de organizații, inițiatori de proiecte sociale, oameni care se remarcă prin insistența lor de a munci pentru a-și realiza visurile. Scopul expoziției este de a susține persoanele cu nevoi speciale să se implice în viața socială, să-și revendice drepturile, iar publicul și autoritățile să recunoască valoarea fiecărei persoane și abilitățile ei. Fotografiile vor fi expuse în perioada 3-17 mai, în incinta Aeroportului Internațional Chișinău.

Încarcă mai mult

16x9 Image

Natalia Sergheev

Natalia Sergheev, jurnalistă multimedia din echipa Europei Libere la Chișinău, una din prezentatoarele emisiunii matinale „Moldova la ora 7” și realizatoare de documentare video pentru „Pur și Simplu”. 

XS
SM
MD
LG