Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, se reunește în ședință cabinetul de miniștri, având pe agendă, între altele, instituirea unui Consiliu al Proiectului de înregistrare și evaluare funciară. Obiectivul principal al acestuia va fi îmbunătățirea calității și transparenței sistemelor de administrare funciară şi evaluare a bunurilor imobile.

Asociația „UNIREA-ODIP” va organiza un flashmob pentru a cere magistraților să ridice interdicția de a intra în Republica Moldova impusă unionistului George Simion.

Clubul de presă organizat astăzi de Centrul de Investigații Jurnalistice și Oficiul Avocatului Poporului are tema „Copiii și munca: unde este limita admisibilă?”

Din actualitatea internațională:

La Oslo, în Norvegia, va avea loc o nouă rundă de discuții între oficialități afgane și reprezentanții mișcării taliban.

Secretarul general al NATO își încheie vizita în Noua Zeelandă.

Se încheie Săptămâna Mondială a Alăptării, marcată și în Republica Moldova, împreună cu peste 170 de țări din lume, cu scopul de a încuraja alimentația naturală a copiilor sau alăptarea la sân, care este considerată un factor-cheie în asigurarea sănătății și a bunăstării populației.

XS
SM
MD
LG