Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata rubricii de astăzi este Marina Ciobanu.

„În ediția de joi, 28 mai, a Ziarului de Gardă publică mai multe documente din dosarul mitei de 1,5 milioane de lei atribuită la doi procurori și trei polițiști, dosar care a zguduit opinia publică în ianuarie 2018.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:28 0:00
Link direct

Mâine, găsiți în Ziarul de Gardă un reportaj de la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, acolo unde a discutat medicii implicați în tratarea pacienților diagnosticați cu Covid-19 despre cum e să muncești de o parte și de alta a baricadelor, despre pericole, frici și despre ce vor face după pandemie.

La rubrica clinica juridică a Ziarului de Gardă găsiți răspuns la întrebarea „ce este ajutorul de șomaj și cine poate beneficia de el?”, iar la pagina actual aflați opinia experților în sănătate referitor la relaxarea măsurilor anti-covid-19

Mâine, citiți un interviu cu Dorina Baltag, profesoară și cercetătoare în Olanda, despre cum a gestionat Olanda pandemia de coronavirus, despre sistemul de sănătate de acolo și despre lucrurile pe care diagnoza de cancer le-a schimbat în viața sa.

În aceeași ediție aflați cum e să trăiești în Moldova cu diagnoza de scleroză multiplă și găsiți o colecție de scrisori pentru copiii care am fost odată.”

(Transcriere: Alla Ceapai)

XS
SM
MD
LG