Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata este Marina Ciobanu de la Ziarul de Gardă:

„În ediția de joi, 18 iunie, a Ziarului de Gardă găsiți mărturiile unui fost angajat al întreprinderii de stat „Calea Ferată, din Moldova”, care afirmă că în cadrul instituției au loc delapidări de bani în proporții mari din cauza „activității frauduloase a casierilor de bilete” de la trenurile suburbane.

Mâine citiți un interviu cu medicul Ion Chesov, prim vicepreședinte al Societății de Anesteziologie și Reanimatologie din R. Moldova, despre situația din secțiile de terapie intensivă, ce se va întâmpla când în spitale nu vor mai fi deloc paturi pentru pacienți, despre oboseala medicilor, despre măsurile luate de autorități, despre al doilea val de coronavirus și de ce se vehiculează că pacienții cu alte afecțiuni de sănătate mor de coronavirus.

În același ziar aflați ce s-a întâmplat cu bolnavii de cancer care au avut nevoie de spitalizare și intervenții chirurgicale pe perioada stării de urgență.

Tot mâine, citiți despre pandemia din agricultură, între secetă, înghețuri, carantină și Facebook și aflați cum pot solicita agricultorii compensații pentru pagubele cauzate de fenomenele naturale periculoase?”

(Transcriere: Alla Ceapai)

XS
SM
MD
LG