Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata rubricii este Cristina Dulea.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:33 0:00
Link direct

„În ediția de joi a Ziarului de Gardă citiți despre cum mai bine de trei luni, președintele raionului Călărași, Ștefan Bolea, evită să ne ofere CV-ul și diploma sa universitară. Președintele de raion nu își afișează studiile și experiența nici măcar pe site-ul Consiliului raional. În singurul CV public, într-un ziar electoral, Ștefan Bolea pretinde că și-a făcut studiile la Universitatea Agrară de Stat din R. Moldova. De cealaltă parte, rectorul universității ne-e comunicat, oficial, că nu a avut niciun absolvent pe numele Ștefan Bolea.

La rubrica „Exclusiv” găsiți un interviu cu Adriana Boroș, specialistă în psihologie și fondatoare a Clubului Părinților Conștienți, iar tema „Clinicii juridice” din această săptămână este despre agricultura ecologică și cum poate fi înregistrată o astfel de activitate.

Din paginile „Reporter Special” aflați istoriile, dar și problemele, câtorva agricultori din Republica Moldova care au început să exporte produse ecologice în țările Uniunii Europene. Nucile, prunele sau cătina crescute în Moldova pot fi găsite acum pe rafturile magazinelor din Franța, Italia, Bulgaria, Spania, Marea Britanie.

În noul număr al ziarului vedeți și care sunt opiniile locuitorilor din Cimișlia, Bălți, Criuleni și Șoldănești, privind experiențele acestora referitoare la activitatea autorităților publice locale și serviciile prestate de acestea. Iar în contextul procesului de vaccinare care se află în plină desfășurare în mai multe țări, aflați și cine sunt liderii mondiali cărora le-a fost deja administrat vaccinul.”

XS
SM
MD
LG