Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: Ziarul de Gardă


Invitata rubricii este Diana Gaţcan.

„În noua ediție a Ziarului de Gardă citiți o anchetă despre schema imobiliară care poate lăsa statul fără 100 de milioane de lei. În rolurile principale figurează miniștri, fostul șef al clubului sportiv „Dinamo”, dar și un om de afaceri „specializat” în acapararea terenurilor publice. Cel care poate da marea lovitură este un afacerist cu relații în lumea sportului și politicii, conectat la fostul secretar general al Partidului Democrat, Constantin Botnari.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:43 0:00
Link direct

Tot mâine citiți despre blocajul, interesele și acuzațiile de corupție în procesul de construcție a noului penitenciar din Chișinău. La șapte ani de la lansarea proiectului de construcție a unui penitenciar nou în locul Penitenciarului nr. 13 din Chișinău, lucrările de construcție nu au demarat, iar proiectul bate pasul pe loc. După o tentativă de a identifica o companie pentru construcția instituției penitenciare, care a durat doi ani, concursul a eșuat. Firmele participante acuză grupul de lucru al Proiectului de incompetență și de faptul că licitația ar fi fost fraudată.

În contextul deciziei Curții Constituționale cu privire la dizolvarea Legislativului, citiți în noul ziar și o serie de opinii despre cum este văzut viitorul Parlament de politicieni, experți, alegători și membri ai diasporei, iar în paginile „Reporter special” găsiți un text despre confesiunile unei persoane trans din R. Moldova care s-a născut „băiețel”, dar în interior mereu s-a simțit fetiță. Acesta fapt a atras după sine o serie de probleme în viața sa - neînțelegeri la grădiniță și școală, intimidare, violență, depresie și discriminare”.

Clinica juridică din această săptămână a fost dedicată subiectului legat de pensia pentru limita de vârstă și cum poți să ai o pensie mai mare.”

(Transcriere: Alla Ceapai)

XS
SM
MD
LG