Linkuri accesibilitate

„Embargo asupra decomunizării? (Al. Canțîr/Adevărul)


Când vor fi gata casele din Cotul Morii? (Timpul).


„Embargo asupra decomunizarii?” întreabă colegul nostru Alexandru Canţîr în Adevărul. Acum aproape un an liderii AIE au aminat „pina cand o sa vina timpul” decizia de a condamna comunismul, decizie care „este cam pripită”. Pentru că trebuia sa „dam la o parte emotiile si sentimentele” si ca Moldova sa aiba o agenda „care sa conszolideze societatea”, nu invers. Şi când colo, scrie Alexandru Cantir, preşedintele rus, Dmitri Medvedev, dupa ce i se prezintă un program de destalinizare şi decomunizare, uita cu iresponsabilitate ca programul de decomunizare este pripit, iar societatea rusa s-a oprit din consolidare.

În rubrica „Buna Dimineata”, din Timpul, Constantin Tanase scrie ca bagarea in cursa electorala a lui Bodiu, un anonim notoriu, personalitate vulnerabila din toate punctele de vedere, s-a facut pentru a-l demola pe Chirtoacă, a nu-i permite sa treaca in turul 2 si a-l favoriza pe Dodon.

Iar articolul de primă pagină din Timpul este despre când vor fi gata casele din Cotul Morii. Şi daca la Paşte, al cui Paşte?
XS
SM
MD
LG