Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Agenda este destul de încarcată în aceasta saptamina în regiune, atît în Moldova cît și pe plan international.

La Chișinău este anunțată o conferință de presă susținută de Fiodor Ghelici, fostul președinte al Comisiei pentru control public de pe lîngă președintele Moldovei, despre activitatea lui Igor Dodon. Domnul Ghelici îl acuză pe președintele Moldovei de trădare și acoperirea faptelor de corupție.Si anunță în titlul conferintei - „Argumente și probe!”...

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:41 0:00
Link direct

Este anunțată și o ședință aConsiliului Coordonator al Audiovizualului .

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării organizează Gala Premiilor anuale în domeniul culturii.

La Moscova, ministrul rus de externe Serghei Lavrov își prezintă bilanțul diplomației ruse din anul trecut la o conferință de presă.

La Bruxelles, comisarul Uniunii pentru afaceri digitale, Maryia Gabriel, are prima întilnire cu un grup de peste 30 de experti din țările comunitare pe tema pericolului reprezentat de răspîndirea de știri false în mediul digital. Tot mîine Maryia Gabriel va avea o masa rotunda și cu țările din Balcanii de vest.

Premierul Japoniei, Shinzo Abe, se află în Europa unde vizitează pentru prima oara Bulgaria, Serbia și România. Bulgaria deține președinția prin rotație a Uniunii Europene.

La Bucuresti este anunțată ședinta Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat, partidul de guvernamint din România. O ședință la care expertii așteaptă ca liderul partidului și președinte al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, să încerce să obțină demisia premierului Mihai Tudose. Nu ar fi pentru prima data cînd PSD s-ar dezice de propriul premier.

Papa Francisc începe un turneu în Chile și Peru… Turneul sefului bisericii romano-catolice va dura pină pe 21 ianuarie….

XS
SM
MD
LG