Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor organizează o conferință de presă cu recomandări practice privind procurarea produselor alimentare pentru Sărbătorilor de Paști

Compania „PLS PARCARE SRL” organizează o conferință de presă despre „Parcările cu plată în Chișinău”. Este vorba de filiala din R.Moldova a firmei „EME Parkleitsystem GmbH” cu care primăria Chișinău a semnat contractul de parteneriat public-privat pentru organizarea parcărilor cu plată în capitală. Consilierii socialiști cere anularea contractului, care s-ar fi negociat fără aprobarea Consiliului municipal.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:28 0:00
Link direct

În cursul după amiezii are loc ședința Consiliului de Integritate al Autorității Naționale de Integritate.

Din actualitatea internațională:

Secretarul de stat american Rex Tillerson se află în Italia pentru reuniunea miniștrilor de externe din G7, grupul principalelor puteri economice din lume. O reuniune care pregătește summitul G7 din Sicilia, din mai, la care este așteptat și președintele american Donald Trump.

Președintele Italiei, Sergio Matarella, se află la Moscova.

Polonia marchează șapte ani de la accidentul aviatic de la Smolensk, în care au murit președintele de atunci, Lech Kaczyński, mulți membri ai guvernului și alte înalte oficialități poloneze. Delegația poloneză urma să participe la marcarea a 70 de ani de la masacrul de la Katyn.

Ministrul britanic de externe Boris Johnson urma să fie la Moscova dar și-a anulat vizita ca urmare a crizei din Sirie dar marți este așteptat la Moscova secretarul de stat american Rex Tillerson.

XS
SM
MD
LG