Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Veneția, în Comisia cu același nume încep dezbaterile despre proiectul de schimbare a sistemului electoral moldovean. Participă și o delegație de la Chișinău de susținători ai reformei, în frunte cu spicherul Andrian Candu. Avizul Comisiei de la Veneția este așteptat vineri.

La Chișinău, Institutul CBS Axa dă publicității rezultatele comparative ale unui sondaj de opinie despre „Conștiința cetățenească în Moldova, Ucraina și Belarus”, efectuat în cadrul unui proiect transfrontalier.

Centrul Analitic Independent Expert-Grup dă publicității un studiu despre „performanța sectorului public”, inclusiv situația salariilor în sistemul bugetar.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:32 0:00
Link direct

La Bălți, Agenția de Dezvoltare Regională găzduiește lansarea unui studiu al Institutului pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale „Viitorul” despre democrația locală.

Din agenda internațională:

La Moscova, președintele rus Vladimir Putin va susține o conferință anuală de întrebări și răspunsuri din partea publicului.

La Berlin, cancelara germană Angela Merkel îl primește în vizită pe premierul estonian Juri Ratas.

La Luxembourg, miniștrii de finanțe din zona euro se întâlnesc să ia în discuție realizarea planului de salvare a finanțelor Greciei.

La Kiev continuă o vizită de două zile a miniștrilor de externe din Lituania și Suedia, Linas Linkevicius și respectiv Margot Wallstrom.

La Praga începe o vizită de două zile ministrul de externe belorus, Vladimir Makei.

Opinia dvs.

Arată comentarii

XS
SM
MD
LG