Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău are loc ședința plenară a Parlamentului. Agenda mai urmează a fi stabilită de Biroul permanent al legislativului, care se reunește în dimineața zilei.

Curtea de Conturi va examina un raport de audit despre gestiunea deșeurilor periculoase și de producție.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:34 0:00
Link direct

Ministerul Educației lansează o campanie sprijinită de Uniunea Europeană pentru promovarea învățământului profesional tehnic cu genericul „Meserie pe plac, viitor asigurat”.

Antreprenorii de pe ambele maluri ale Nistrului vor participa la un Forum al eficienței energetice, organizat la Chișinău sub patronajul ambasadei Italiei.

Oficiul Avocatului Poporului organizează o conferință de presă dedicată Zilei Internaționale pentru susținerea victimelor torturii.

Centrul pentru Jurnalism Independent lansează un noi studiu de monitorizare despre propagandă, manipulare și încălcarea normelor deontologice în presa moldoveană.

Din agenda internațională:

La Bruxelles începe un summit de două zile al liderilor Uniunii Europene. Va lua parte și șefa guvernului britanic Theresa May, care își va expune planurile privind statutul cetățenilor europeni în Marea Britanie după Brexit.

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, se va întâlni tot la Bruxelles cu președintele Ucrainei, Petro Poroșenko.

La Varșovia începe o reuniune de două zile a tineretului din țările Parteneriatului Estic, la care va fi de față și comisarul european pentru politica de vecinătate și negocieri de extindere, Johannes Hahn.

Președintele Braziliei, Michel Temer, vizitează Norvegia.

XS
SM
MD
LG