Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Agenția IPN organizează o dezbatere pe tema „Relaţiile Republicii Moldova cu partenerii de dezvoltare în contextul votării sistemului mixt”. Participă purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari, Valeriu Ghileţchi, preşedintele grupului parlamentar al Partidului Popular European, vicepreședintele PLDM, Alexandru Bajoreanu, Igor Grosu, secretar general al partidului „Acțiune și Solidaritate” și Igor Boțan, director executiv al ADEPT. Seara, la ora 19, Igor Boțan analizează actualitatea politică împreună cu Vasile Botnaru, în cadrul emisiunii Europei Libere „Moldova la ora 7”.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:14 0:00
Link direct

Secretarul de stat american Rex Tillerson își continuă turneul în Asia de sud-est. După Manila și reuniunea ASEAN, Tillerson are programate escale la Bagkok și Kuala Lumpur.

Serbia, Bosnia, Macedonia, și Muntenegru organizează o reuniune la vârf, la Sarajevo, pentru a discuta cum să reacționeze la recenta decizie a Croației de a impune noi controale sanitare și noi taxe (de 22 de ori mai mari) pe importurile de produse agrare din țările non-UE.

Opinia dvs.

Arată comentarii

XS
SM
MD
LG