Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Ministerul de Interne va organiza depuneri de flori la Complexul memorial Eternitate, la monumentul „Maica Îndurerată” din Chișinău, cu ocazia apropiatelor sărbători naționale.

Studenţii anului I ai Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” vor depune jurământul militar.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:08 0:00
Link direct

La Palatul Republicii se va desfășura o festivitate cu prilejul împlinirii a 25 de ani de la crearea Asociației Internaționale a Transportatorilor Auto din Republica Moldova.

Zeci de profesori din diferite localităţi vor participa, la Chișinău, la un program de instruire pentru abilitarea profesională de a preda noua disciplină opţională „Cultura bunei vecinătăţi”, în clasa a IV-a.

Din agenda internațională:

Miniștrii de externe din opt țări nordice și baltice se întâlnesc la Oslo, în Norvegia, pentru a lua în discuție tensiunile cu Rusia, cooperarea transatlantică și recentele atacuri în regiune ale militanților islamici..

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, se întâlnește la Varșovia cu miniștrii de externe polonez și român, Witold Waszczykowski și Teodor Meleșcanu.

Ministrul de externe al Coreii de Sud, Kang Kyung-wha, vizitează Rusia.

Președintele Franței, Emmanual Macron, vizitează Bulgaria pentru convorbiri cu președintele Rumen Radev și premierul Boiko Borissov.

Parisul sărbătorește 73 de ani de la eliberarea de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Opinia dvs.

Arată comentarii

XS
SM
MD
LG