Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău se deschide o nouă ediție a Salonului de Carte Bookfest, care va fi și în acest an parte a Salonului Internațional de Carte, ajuns la a 26-a ediție. Evenimentul este organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova, în parteneriat cu Institutul Cultural Român, Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi" pentru Românii de Pretutindeni, Biblioteca Națională a Republicii Moldova, Uniunea Editorilor din Moldova și Asociația Editorilor din România.

Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:05 0:00
Link direct

Sunt programate ședințe ale Consiliului Coordonator al Audiovizualui și guvernului.

În Arabia Saudită începe pelerinajul anual la Mecca al musulmanilor din lumea întreagă, unul din cele mai importante evenimente din viața unui musulman practicant.

Cancelara Germaniei, Angela Merkel, se întâlnește la Bruxelles cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pentru a discuta, între altele, despre extinderea controalelor la granițele din interiorul spațiului Schengen.

Premierul britanic Theresa May pleacă în Japonia.

La Veneția se deschide o nouă ediție a Bienalei de Film – cel mai vechi festival internațional din lume, creat în 1932 și unul din cele trei mari festivaluri ale anului, alături de Cannes și Berlin.

Opinia dvs.

Arată comentarii

XS
SM
MD
LG