Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău are loc lansarea proiectului „Combaterea corupției prin aplicarea legii si prevenire”, proiect al Consiliului Europei si al Uniunii Europene.

Centrul Analitic Independent Expert-Grup, în parteneriat cu Ambasada Olandei, invită presa la masa rotundă pe tema reformelor din domeniul bancar.

Asociația surzilor din Moldova va prezenta un DVD despre metodele moderne de învațare a limbajului mimico-gestual.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:18 0:00
Link direct

Primăria Chișinău și Oficiul Stării Civile organizează celebrarea nunților de aur sau de diamant pentru 34 de cupluri din capitală (24 de cupluri marchează nunta de aur, iar 10 nunta de diamant) – adica oameni care au stat împreuna 50 și respectiv 60 de ani...

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Zarubej-Expo din Federația Rusă, organizeaza oconferința de presă „Perspectivele de extindere a cooperării economice între Rusia și Moldova”. Cu această ocazie se va inaugura si prima expozitie „ExpoRusia - Moldova 2017 .

In China, la Beijing se încheie Adunarea Generală a Organizației Internaționale de Cooperare a Forțelor de Poliție INTERPOL, la care participă ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, ministrul Justiției, Vladimir Cebotari, și șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari.

La Bruxelles, reprezentati ai Uniunii Europene discuta cu lideri azeri despre un nou acord de parteneriat.

La Riga, în Letonia are loc o conferință internaționala la care se vor discuta chestiuni de securitate regionala si globala și la care participa politicieni, reprezentanți ai societății civile, experți și analiști politici. Conferinta este organizată de Organizatia transatlantica letona împreună cu Ministerul de externe și al apărarii din Letonia. Printre invitati se afla și ministrul ucrainean de externe Pavlo Klimkin ca și ministrul moldovean de externe Andrei Galbur.

Centrul britanic de analiza politica Chattam House discută astazi despre alegerile prezidențiale din Rusia de anul viitor.

Patriarhul Kiril al Rusiei se deplasează de astazi si pina duminică in Uzbekistan, la Tașkent.

Potrivit calendarului ONU, astazi este Ziua Inimii....

XS
SM
MD
LG