Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău continuă Forumul Mass-Media 2017.

În Parlament, Comisia juridică, numiri și imunități va organiza audieri publice privind executarea Legii cu privire la reorganizarea instanțelor judecătorești.

Comisia administrație publică va organiza audieri publice privind implementarea Strategiei naționale de descentralizare.

Comisia economie, buget și finanțe va audia raportul anual 2016 al Curții de Conturi asupra modului de administrare și întrebuințare a finanțelor publice și patrimoniului public.

Iar premierul Pavel Filip va conduce ședința guvernului.

Din actualitatea internațională:

Rusia și Venezuela urmează să semneze un acord privind restructurarea datoriei Venezuelei, țară care se află în pragul falimentului în pofida rezervelor impresionante de petrol.

La Bruxelles, președintele Serbiei, Alexandr Vucic, se întâlnește cu conducerea NATO, în timp ce secretarul de stat american Rex Tillerson se va afla în Myanmar, iar președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan va vizita Qatarul.

La Moscova este așteptat președintele Armeniei, Serj Sarkisian, cu care s-a întâlnit săptămâna trecută și președintele Igor Dodon, în vizită atunci la Erevan.

Asociația Internațională a Scriitorilor, Pen Club marchează Ziua Scriitorilor Încarcerați, iar Comitetul Internațional al Jurnaliștilor decernează premiul anual al Libertății Presei.

XS
SM
MD
LG