Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Câteva repere din agenda zilei prezentate de agențiile IPN și Moldpres:

La Chișinău, se întrunește în ședință Consiliul Coordonator al Audiovizualului.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:07 0:00
Link direct

Centrul analitic Expert Grup, o organizație neguvernamentală, dă publicității un studiu despre cheltuielile bugetare pentru poliție.

Directorul General al Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie, va susține o conferință de presă, despre încasările din 2017 și planurile pe 2018.

Iată și câteva repere ale agendei internaționale:

Miniștrii de externe francez, german și britanic se întâlnesc la Bruxelles cu omologul lor iranian pentru convorbiri despre menținerea acordului nuclear cu Iranul din 2015, criticat de administrația Trump din Statele Unite.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, se va întâlni la Roma cu premierul Italiei, Paolo Gentiloni.

Fostul premier britanic David Cameron se întâlnește la Beijing cu președintele chinez Xi Jinping.

Ministrul de externe al Japoniei, Taro Kono, vizitează Myanmar-ul.

  • 16x9 Image

    Alexandru Eftode

    Fac jurnalism din 1997, specializat la început în crimă, apoi în politică - o evoluție, ar spune unii, în firea lucrurilor... Am condus biroul din Chișinău al Europei Libere când R. Moldova apărea lumii ca prima țară post-comunistă unde la putere erau aleși democratic ... comuniștii. Din management, m-am întors în jurnalismul pur, apoi iar în management, dar nu m-am despărțit o zi de Europa Liberă. Conduc redacția pentru R. Moldova, incluzând biroul din Chișinău, într-o altă perioadă de zbucium post-sovietic. Și atunci, și acum integritatea jurnalistică este mai importantă ca oricând.

XS
SM
MD
LG