Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda internă a zilei:

Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, o va primi pe Gabriela Firea, primarul Bucureștiui. Cele două primărițe vor susține și o conferință de presă.

Tot în capitală are loc ședința Clubului Jurnaliștilor de Investigație cu tema „Libertatea exprimării online și offline. Standarde europene și practica Moldovei”.

Agenda zilei
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:00:59 0:00
Link direct

Urmează să se semneze Convenția Colectivă la nivel de ramură Industria Ușoară între Asociația Patronală din Industria Ușoară și Federația Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Ușoară.

La Chișinău este anunțat și Forumul Național al Strugurilor de Masă.

Câteva spicuiri din agenda internațională a zilei, prezentată de Reuters:

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, îl primește la Casa Albă pe premierul Suediei, Stefan Lofven.

Se încheie vizita în Ucraina a ministrului de externe finlandez Timo Soini.

La Geneva continuă a 37-a sesiune a Comitetului pentru drepturile omului ONU.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG