Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda internă a zilei, prezentată de IPN:

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, va participa la ceremonia de inaugurare a Grădiniței din Zastînca, municipiul Soroca, renovată prin „Programul de asistență tehnică și financiară acordată de Guvernul României pentru instituțiile preșcolare din Republica Moldova”.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:14 0:00
Link direct


Prim-ministrul Principatului Liechtenstein, Adrian Hasler, își încheie vizita de două zile în Republica Moldova. IPN scrie că este prima vizită a unui prim-ministru al Liechtensteinului în R. Moldova.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, va participa la Media Policy Forum 2018 „Provocări, perspective și traseul spre libertatea mass-media în Moldova”.

Serviciul Fiscal de Stat invită la o conferință de presă la subiectul: „Prezentarea Declarației cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2017”.

Din agenda internațională a zilei, prezentată de Reuters:

Un înalt diplomat american, asistentul secretarului de stat A. Wess Mitchell, va vizita capitala macedoneană Skopje pe fondul progreselor soluționării disputei micii țări balcanice cu Grecia vecină, pe tema numelui.

Secretarul de stat american Rex Tillerson își încheie turneul prin țări africane.

La Bruxelles are loc reuniunea Consiliului Economic și de Finanțe al UE.

Ministrul de externe al Turciei, Mevlut Cavusoglu, își continuă vizita în Rusia.

XS
SM
MD
LG