Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, în cooperare cu alte structuri, prezintă rezultatele unui prim experiment cu un program de formare la locul de muncă a șomerilor.

La Criuleni are loc întâlnirea Ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici, cu producătorii agricoli din raion.

La Bălți este programată ceremonia dedicată aniversării a XXVI-a de la crearea Brigăzii de infanterie motorizată „Moldova” și depunerea jurământului militar.

Agenda zilei
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:00:47 0:00
Link direct

Din agenda internațională a zilei, anunțată de Reuters:

Ministrul de externe german Heiko Maas își încheie vizita de două zile în Iordania.

Ministrul de externe al Chinei, Wang Yi, vizitează Rusia și se întâlnește cu omologul său rus Serghei Lavrov.

Președintele ceh reales Milos Zeman vizitează Slovacia vecină.

Prințul Charles al Marii Britanii și soția lui, ducesa de Cornwall, se întâlnesc la Brisbane cu premierul australian Malcolm Turnbull și cu guvernatorul general Peter Cosgrove.

  • 16x9 Image

    Mircea Ţicudean

    La Europa Liberă sunt din 1993. Am lucrat mai întâi în secția pentru România, la Programul Internațional, apoi la emisiunea radio pentru R. Moldova, cu o întrerupere de 2-3 ani în care am fost în slujba departamentului de training al Europei Libere, unde am fost și director interimar o perioadă. Începuturile jurnalistice au fost concentrate pe critica literară și actualitate culturală. În prezent, domeniile predilecte sunt progresul social (drepturile minorităților, egalitatea de gen, echitatea socială), prevenirea catastrofei climaterice etc.

XS
SM
MD
LG