Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Grupul de inițiativă al partidelor extraparlamentare de opoziție, PAS și PPDA, așa numitul Comitet de rezistență națională, organizează o conferința de presă despre „acțiunile pentru următoarea perioadă”. La eveniment vor participa și Maia Sandu cu Andrei Năstase.

Agenda Zilei cu Diana Raileanu
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:38 0:00
Link direct

Comisiile parlamentare se convoacă în ședințe. Comisia economie, buget și finanțe va audia informația "privind formarea prețurilor la produsele petroliere și practica privind mecanismele legale de diminuare a prețurilor la aceste produse".

Veteranii organelor de interne și ai războiului de pe Nistru din 1992 invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Îndemnăm protestatarii și angajații organelor de drept să manifeste respect reciproc și respect față de lege”.

Curtea de Conturi va examina raportul auditului pentru proiectul „Consolidarea eficacității rețelei de asistență socială” pentru anul 2017.

Din actualitatea internațională

La Moscova, ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, îl va întâlni pe consilierul prezidențial american pentru securitate, John Bolton, în vederea pregătirii unei întâlniri a președintelui american Donald Trump cu liderul rus Vladimir Putin.

În Marea Britanie, la Londra, premierul Greciei Alexis Trispras va avea un discurs în cadrul London Business School despre planul “istoric” care va permite Grecei să iasă din programul de salvare de opt ani și să-și administreze mai ușor datoriile masive.

Și... în Federația Rusă continuă meciurile din cadrul Cupei Mondiale la Fotbal. Naționala Coreei de Sud o va întâlni astăzi pe cea a Germaniei, în timp ce echipa Serbiei se va confrunta cu cea a Braziliei.

XS
SM
MD
LG