Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

În R.Moldova este anunţat astăzi încă un sondaj de opinie realizat de

Compania Date Inteligente SRL (IDATA) și intitulat „Rezultatele sondajului socio-politic și Barometrul Electoral 2019, ediția a 9-a”.

Fundația „Youth Development for Innovation” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Lansarea raportului de monitorizare: Activitatea partidelor politice din Republica Moldova pe dimensiunea online în perioada pre-electorală”.

Centrul pentru Jurnalism Independent și Asociația Presei Independente prezintă astăzi raportul lor de monitorizare a comportamentului media în campania electorală, în perioada 9-24 ianuarie 2019, realizat în cadrul Coaliției pentru Alegeri Libere și Corecte”.

Agenția de presă IPN organizează dezbateri publice cu tema: „Alegeri 2019: Va rog sa mă alegeți deputat pentru că...”, ediția a 101-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Compania Națională de Asigurări în Medicină organizează un briefing de presă, în cadrul căreia sunt prezentate mai multe detalii privind medicamentele oferite în mod gratuit populației, din lista celor compensate din fondurile asigurării obligatorii de asistență medicală, conform unor modificări ale Ordinului comun din 22 aprilie 2013.

Ambasada României în Republica Moldova și Institutul pentru Politici și Reforme Europene organizează o prezentare a priorităților Bucureștiului la cârma Uniunii Europene.

Pe plan internaţional:

La Minsk are loc reuniunea trilaterala a grupului de contact pentru Ucraina.

Miniştrii apărării din tarile Uniunii Europene îşi încep astăzi la Bucureşti o reuniune de doua zile informală.

Vicepremierul Chinei comuniste Liu se va afla azi și mâine la Washington pentru convorbiri pe teme comerciale.

XS
SM
MD
LG