Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


La Chișinău, Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) invită reprezentanții instituțiilor media la cea de-a cincea Reuniune anuală a Rețelei Experților în Comerțul Agricol din Europa și Asia Centrală.

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală organizează seminarul regional cu genericul: „Asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală”.

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, organizează o masă rotunda cu tema: „Stop poluării aerului”

Ambasada SUA anunță sosirea în Moldova a celui de-al 34-lea grup de voluntari ai Corpului Păcii. 49 de voluntari vor sosi pe aeroportul din Chișinău.

Din actualitatea internațională:

La Praga începe astăzi un simpozion internaţional consacrat Parteneriatului Estic și la care participă reprezentanţi ai societății civile din toate cele șase țări ale Parteneriatului – Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova, Ucraina. Vor fi prezenţi Carl Bildt, fostul ministru de externe al Suediei, la data lansării proiectului Parteneriatului Estic, fostul ministru de externe ceh, Karel Schwartzenberg si fostul ministru ceh al apărării Aleksandr Vondra. Din Moldova participă directoarea executivă de la Asociaţia de Politică Externă Victoria Bucătaru și Roman Bănari de la Consiliul National al Tineretului din Moldova.

La Portsmouth are loc ceremonia de marcare a 75 de ani de la debarcarea aliata din Normania, in timpul celui de-al doilea război Mondial, aniversare la care participa, regina Elisabeta.

Președintele american se va afla astăzi în Irlanda.

Premierul Slovaciei Peter Pellegrini se va afla astăzi la Moscova și la Ljubljana

începe astăzi reuniunea la vârf a inițiativei celor trei mări – Marea Mediterană, Adriatică și Neagră.

Președintele Chinei, Xi Jing Ping, se va afla și el astăzi si mâine la Moscova.

XS
SM
MD
LG