Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Câteva repere din agenda zilei, prezentată de agenția IPN:

La Chișinău, ar urma să aibă loc ședința extraordinară a Adunării Generale a Judecătorilor.

Curtea de Conturi audiază Raportul auditului conformității gestionării fondurilor publice de către Agenția pentru Reglementare în Energetică în anul 2018.

Comisia pentru selectarea directorului Serviciului Vamal se întrunește într-o ședință publică, pentru evaluarea dosarelor depuse de candidați.

Ambasada României în Republica Moldova organizează ceremonia militară de comemorare a eroilor români, la Cimitirul Eroilor din municipiul Chișinău.

Muzeul Național de Artă al Moldovei inaugurează expoziția Bienalei Internaționale de Gravură Contemporană, ediția a III-a, N-E, Iași – Chișinău.

Din actualitatea internațională:

La Moscova, se așteaptă semnarea acordului privind crearea unei zone economice libere între Serbia și Uniunea Economică Eurasiatică, a anunțat ambasadorul rus la Belgrad, Alexandr Boțan-Harcenko.

Comisarul european Johannes Hahn va întreprinde o vizită la Skopje, în Macedonia de Nord, unde vor avea loc alegeri anticipate, după refuzul Uniunii Europene de a începe negocierile de aderare a acestei țări la blocul comunitar.

La Bruxelles, miniștrii apărării din țările NATO vor discuta despre Rusia, Turcia și situația din Siria.

În Azerbaidjan, are loc o reuniune a șefilor de stat și de guvern din țările membre ale Mișcării de Nealiniere, înființată în 1961 ca o încercare de a contracara Războiul Rece.

Vezi comentarii

XS
SM
MD
LG