Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


La Chișinău, Alianța organizațiilor pentru persoane cu dizabilități anunță o conferință de presă cu tema: „Rezultatele monitorizării documentelor de politici privind incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități”.

Fundația Est-Europeană invită la un club de presă organizat în contextul finalizării activităților din cadrul proiectului: „Construim punți, depășim bariere - construim punți între societatea civilă și comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului”.

La parlament sunt anunțate ședințele comisiilor parlamentare. Comisia protecție socială, sănătate și familie organizează audieri publice despre „Progresele înregistrate și perspectivele de viitor în domeniul prevenirii și combaterii violenței domestice.

Centrul de Antreprenoriat și Politici Economice (CAPE) anunță forumul: „Consolidarea procesului consultativ instituțional și supraveghere publică în Moldova”.

Asociația Osteșească „Juriștii pentru Drepturile Omului” își lansează platforma online anonim.md.

Șeful delegației naționale la AP EURONEST, Igor Munteanu, președintele Comisiei de control al finanțelor publice, susține un briefing de presă privind participarea delegației Parlamentului Republicii Moldova la reuniunea a VIII-a a Adunării Parlamentare EURONEST de la Tbilisi.

Guvernul anunță după amiază o ședință.

Și Tango Argentino Moldova în colaborare cu librăria Librarius invită la un flashmob dedicat Zilei Mondiale a Tangoului (11 decembrie): „Citește tango dansând cu cartea”.

Pe plan internațional:

Revista TIME va anunța „Persoana Anului”.

Tot la New York, Comitetul pentru Protecția Jurnaliștilor va publica lista jurnaliștilor care se află în detenție pentru activitatea lor profesională.

La Washington, ministrul apărării Mark Esper va depune mărturie în Congres în legătură cu politica administrației în Siria.

Națiunile Unite au consacrat ziua de astăzi munților.

XS
SM
MD
LG