Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

La Chișinău, agenția IPN organizează o dezbatere publică online cu tema: „Circulația și locul cetățenilor moldoveni în Europa în timpul și după pandemie: oportunități și riscuri”.

Ministerul Justiției găzduiește o conferință de presă, și ea online, privind asistența acordată de Statele Unite pentru extinderea utilizării sistemului de videoconferință în instanțele judecătorești din Republica Moldova.

Ministerul Economiei și Infrastructurii va ține un briefing de presă despre Ghișeul Unic Electronic de Gestionare și Eliberare a Actelor Permisive.

Deputatul Platformei DA, Igor Munteanu, șeful Comisiei de control a finanțelor publice, susține un briefing în legătură cu inițiativa legislativă privind introducerea unor sancțiuni pentru neexecutarea Hotărârilor Curții Constituționale.

Din actualitatea internațională:

La Washington, Fondul Monetar Internațional va prezenta un nou raport privind stabilitatea financiară globală.

La Bruxelles, Biroul European de Sprijin pentru Azil va face public raportul său anual.

La Vienna, va prezenta un raport anual și Biroul Organizației Națiunilor Unite pentru Droguri şi Criminalitate.

În Rusia începe votul anticipat pentru referendumul din 1 iulie pentru modificarea Constituției.

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

XS
SM
MD
LG