Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Spicuiri din agenda zilei.

La Chișinău, întreprinde o vizită noua președintă în exercițiu a OSCE, Ann Linde, ministrul de externe al Suediei, care va susține un briefing de presă după întâlnirea cu premierul interimar și ministrul afacerilor externe și integrării europene, Aureliu Ciocoi. După amiază, la Bender, Ann Linde are programată o întrevedere cu liderul administrației separatiste a regiunii transnistrene Vadim Krasnoselski și cu negociatorul șef de la Tiraspol, Vitali Ignatiev.

Problemele râului Nistru este tema unei conferințe de presă anunțată de deputații fracțiunii „ACUM – Platforma DA”, Chiril Moțpan și Inga Grigoriu.

În Parlament se reunesc în ședințe ordinare comisiile de specialitate.

Din agenda externă:

La Moscova, șeful diplomației ruse Serghei Lavrov va purta discuții cu omologul său armean, Ara Aivazian.

Ministrul uzbec de externe, Abdulaziz Kamilov, întreprinde un turneu diplomatic în Kazahstan, Tadjikistan și Turkmenistan.

La Bruxelles, se reunesc într-o teleconferință miniștrii apărării din țările membre ale NATO.

La Krakov, Polonia, va avea loc o reuniune la nivel de prim-miniștri a grupului de la Visegrád - Cehia, Polonia, Slovacia și Ungaria.

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG