Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Agenda zilei la radio Europa Liberă.

La Chișinău, Serviciul Vamal și Poșta Moldovei semnează un memorandum privind digitalizarea economiei și dezvoltarea comerțului electronic.

Institutul „Viitorul”, Consiliul raional Cahul, Primăria municipiului Reni și Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați vor lansa un proiect transfrontalier de dezvoltare și promovare a turismului verde în sectorul dunărean al bazinului Mării Negre.

Din agenda internațională:

La Washington continuă reuniunile de primăvară ale Fondului Monetar internațional și Băncii Mondiale. Pentru astăzi este anunțată o dezbatere pe tema economiei globale la care participă reprezentanții FMI, Rezervei federale americane, Organizației Mondiale a Comerțului și Eurogrup.

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov întreprinde o vizită în Kazahstan, la Nur-Sultan, unde va purta discuții cu omologul său Muhtar Tleuberdi.

Astăzi este marcată Ziua internațională a romilor.

Vezi comentarii

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG