Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Agenda zilei la radio Europa Liberă.

Zi importantă astăzi la Chişinău. Dimineaţa, Curtea Constituțională va examina sesizarea privind constatarea circumstanțelor pentru dizolvarea Parlamentului. Președinta Curţii Constituționale, Domnica Manole, va susţine un briefing la ora 15.00.

Germania și Organizația Mondială a Sănătăţii oferă Moldovei 300 de concentratoare de oxigen.

Institutul pentru Politici și Reforme Europene de la Chişinău au astăzi o nouă dezbatere în cadrul ciclului EU Debates Cafe pe tema verificării averilor și intereselor celor din justiţie.

Din agenda internațională:

La Alianța Nord Atlantică are loc o conferință on line pe tema apărării în fața atacurilor cibernetice.

Curtea Europeana de Justiţie îşi va anunța decizia în legătură cu independenta judecătorilor de la Curtea Supremă de Justiţie din Polonia.

Comitetul pentru informaţii al Camerei Reprezentanților din Statele Unite va avea audieri în legătură cu amenințările la securitatea globala.

Si tot în Congresul american sunt anunțate și audieri ale consilierului președintelui Biden pentru sănătate publică, doctorul Anthony Fauci.

La Amsterdam vor fi anunțați astăzi câștigătorii competiției World Press Photo.

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG