Linkuri accesibilitate

Astăzi, în Moldova și în lume


Parlamentul R. Moldova se întrunește în ședință plenară; fostul președinte Dodon își difuzează emisiunea video săptămânală; Briefing de presă organizat de Asociația Promo-LEX cu tema „Prima condamnare definitivă de către instanțele constituționale de judecată a unui ”milițian” din regiunea transnistreană pentru aplicarea torturii”; „Prezentarea Raportului Avocatului Poporului privind respectarea drepturilor și libertăților omului în Republica Moldova în anul 2020”.

Din agenda externă: la sediul ONU din New York are loc o ședință virtuală publică pe tema evoluțiilor din Myanmar; la Washington au loc întâlnirile anuale ale șefilor FMI și BM; la Baikonur are loc lansarea unei nave cu echipaj rusesc și american în direcția Stației Spațiale Internaționale.

AntiNostalgia 2 – privind spre viitor

Radio Europa Liberă organizează al doilea sezon: din nou filme documentare, dezbateri și mulți invitați din țară și din străinătate pentru a discuta despre lecțiile trecutului ca șansă de a modela un viitor diferit. Un dialog între generații, la care toată lumea este binevenită

Previous Next

Previous Next

XS
SM
MD
LG