Linkuri accesibilitate

Astăzi în Moldova și în lume


Din agenda principalelor evenimente anunțate ale zilei.

Din agenda zilei din Moldova: ședinte ale comisiilor parlamentare permanente.

Compania Termoelectrica S.A. lansează o campanie de informare și sensibilizare a opiniei publice despre avantajele și beneficiile sistemului centralizat de termoficare

Procuratura Anticorupție îl așteaptă pe fostul lider al PDM Vlad Plahotniuc la audieri în aceasta dimineață..

Candidatul la funcția de primar general Victor Chironda anunță o întâlnire cu presa cu tema: „Cum trebuie renovate corect străzile din Chișinău.

Ministra afacerilor externe a României, Ramona Mănescu, va fi la Chișinău și are întrevederi cu omologul său moldovean, Nicu Popescu. Cei doi miniștrii vor merge pe șantierul de construcții al gazoductului Iași-Ungheni-Chișinău.

Mai este anunțată și o ședință de guvern.

Centrul de Investigații Jurnalistice, în colaborare cu Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC), organizează un club de presă la tema: „Abuzul sexual față de copii: dimensiunea fenomenului și implicarea statului în soluționarea problemei”.

La Bratislava începe o noua runda a negocierilor pentru regiunea transnistreana în formatul 5 plus 2.

Va fi anunțat premiul Nobel pentru chimie. Premiile Nobel pentru literatură per 2018 și 2019 vor fi anunțate joi și vineri, cel pentru pace.

În cursul zilei va fi publicat raportul despre Competitivitatea Globală iar Națiunile Unite consacră ziua serviciilor poștale.

XS
SM
MD
LG